3 nya medarbetare sökes

  • Anläggare/rörläggare till Vombverket
  • Driftekniker skiftgående till Ringsjöverket
  • Utredningsledare för miljö- och tillståndsfrågor till huvudkontoret.

Anläggare/rörläggare till Vombverket

Vi söker en Anläggare till Vombverket. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir arbete i samband med underhållsarbete av våra vattenledningar. I arbetet ingår att använda olika typer av datorbaserade hjälpmedel såsom anläggnings/underhållssystem och kartsystem. I arbetet ingår även att bistå med utsättningar av våra ledningar när arbeten ska utföras i närheten av dem. Kontakter med markägare är också en del av arbetet.

Du är en erfaren anläggare/ rörläggare med minst 5 års erfarenhet av infrastrukturarbeten inom ledningar för vatten, avlopp, fjärrvärme eller liknande. Du har läst bygg/ anläggning på gymnasial nivå eller motsvarande. Du har en vana vid anläggningsmaskiner. Du har även god teknisk kännedom om de anordningar som finns på ett ledningssystem såsom ventiler och pumpar med mera.

Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är självgående, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta. Du tänker rationellt och har övergripande förståelse för orsak och verkan.

Du kommer till en organisation med ett positivt arbetsklimat och högt i tak. Du kommer att ha flera kontaktytor inom företaget och vara en del av ett kompetent och professionellt team.

Du har BE-körkort.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till: anlaggare@sydvatten.se
Alternativt skickar du din ansökan till Sydvatten AB, Hyllie Stationstorg 21, 215 32 Malmö. Märk kuvertet ” Anläggare”.
Urvalsprocessen sker löpande. Sista ansökningsdag är den 19 maj.
Har du frågor är du välkommen att kontakta produktionschef Johannes Flink på telefon 040-35 15 50 eller johannes.flink@sydvatten.se. Fackligt ombud för Kommunal är Lars Månsson 0413-774 52.

Drifttekniker Ringsjöverket

Vi söker en skiftgående drifttekniker till Ringsjöverket i Stehag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att biträda vakthavande drifttekniker med drift- och processövervakning. Arbetet på Ringsjöverket är organiserat i femskift. Driftgruppen består av totalt tio personer och på varje skift arbetar två drifttekniker. I arbetsuppgifterna ingår också tillsyn, underhåll och reparation av processutrustning. Beredskapstjänstgöring och vikariat som vakthavande drifttekniker kan ingå i tjänsten.

Du är drift- eller processtekniker med teoretisk och praktisk kompetens inom maskin, el, kemi, eller liknande. Körkort är ett krav och erfarenhet från processindustri eller vattenverk är en merit. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av skifttjänstgöring och trivs med det sättet att arbeta.

Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är självgående, lugn, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta. Du tänker rationellt och har övergripande förståelse för orsak och verkan.

Du kommer till en organisation med ett positivt arbetsklimat och högt i tak. Du kommer att ha flera kontaktytor inom företaget och vara en del av ett kompetent och professionellt team.

Du har B-körkort.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till: drifttekniker@sydvatten.se
Alternativt skickar du din ansökan till Sydvatten AB, Hyllie Stationstorg 21, 215 32 Malmö. Märk kuvertet ”Drifttekniker”.
Urvalsprocessen sker löpande. Sista ansökningsdag är den 19 maj.
Har du frågor är du välkommen att kontakta personalansvarig Carina Hertzman 040-35 15 50 eller info @sydvatten.se. Fackligt ombud är Mats Ljungberg 0413-774 40.

Utredningsledare för miljö- och tillståndsfrågor

Till vår avdelning Teknik och utredning söker vi en utredningsledare med fokus på den yttre miljön vi verkar i. Som utredningsledare arbetar du brett med miljö- och tillståndsfrågor. Du kommer delvis att arbeta självständigt med interna utredningsprojekt men även som miljöstöd inom större projekt så som att leda arbetet med dispensansökningar och tillståndsansökningar, kontrollprogram och myndighetskontakter. En annan del av rollen är att fungera som miljöstöd i driften. Det kan innebära mer rutinmässig hantering av exempelvis remisser rörande råvattentäkter och Bolmentunneln. Arbetet är brett och kräver en öppen inställning till olika typer av arbetsuppgifter. En viktig del av arbetet är kontakten med myndigheterna.

Tjänsten kräver akademisk naturvetenskaplig utbildning alternativt ingenjörsutbildning och minst 5-10 års erfarenhet av utredningsarbete med myndighetskontakter. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med vattenfrågor så som vattenskydd och råvatten.

Förutom att du är en god kommunikatör ser vi att du är bra på att samarbeta och har intresse av att utvecklas tillsammans med Sydvatten som företag.

Du kommer till en organisation med ett positivt arbetsklimat och högt i tak. Du kommer att ha flera kontaktytor inom företaget och vara en del av ett kompetent och professionellt team.

Du har B-körkort.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

I rekryteringen av utredningsledare samarbetar vi med Svennberg Consulting. Välkommen att skicka din ansökan till nyttjobb@svennbergconsulting.se. Urvalsprocessen sker löpande. Sista ansökningsdag är den 19 maj.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna-Karin Svennberg på telefon: 0709-15 85 45 eller via e-mail: annakarin@svennbergconsulting.se. För arbetsspecifika frågor är du välkommen att kontakta Teknisk chef Åsa Håkansson på Sydvatten på telefon 040-35 15 50.