Sydvatten söker projektledare

Vi söker dig som vill arbeta brett med våra investeringsprojekt, från förstudier och planering till upphandling och genomförande. Sydvatten projekterar inte själv men rollen kräver att man kan hålla ihop konsulter i tidiga skeden och projekteringsfasen. Projekten varierar från stora vattenledningar till nya processteg på vattenverken eller små ombyggnadsprojekt. Avdelningen bistår även bolagets övriga verksamheter med kompetens inom teknik, miljö och upphandling. Sydvatten är en öppen organisation med ett positivt arbetsklimat. Det blir många kontaktytor inom företaget och du blir en del av ett kompetent team med ett starkt engagemang för att arbeta med vårt viktigaste livsmedel. Du rapporterar till Chefen för Teknik och utredning och har din arbetsplats i Hyllie, Malmö.

Du har civilingenjörsutbildning eller högskoleingenjörsutbildning gärna med inriktning på väg och vatten eller motsvarande relevant utbildning. Vi tror att rätt person har minst 3 års erfarenhet av projektledning från konsult, entreprenad eller offentlig verksamhet och gärna av hela projektprocessen. Kanske har du arbetat inom bygg- och anläggning eller så har du erfarenhet inom processindustrin. B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig att ingå i ett samhällsbyggnadsföretag som arbetar med något av det viktigaste vi har – dricksvatten. Vi är ett positivt och sammansvetsat team som arbetar med hela kedjan från utredning till färdigt och driftsatt projekt. För rätt person erbjuds många spännande projekt inom samhällsbyggnadssektorn.

Välkommen till Sydvatten!

People Impact hjälper oss med denna rekrytering och din intresseanmälan vill vi snarast till anne.barbosa@peopleimpact.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anne Barbosa, People Impact på 040- 35 48 88 eller Åsa Håkansson på Sydvatten 010-515 10 90.