Bolmen

Redovisningsekonom sökes

Vill du vara del av en organisation som präglas av långsiktighet, affärsmässighet och samhällsnytta? Är du en person som är ansvarstagande med en härlig framåtanda och som brinner för redovisning? Stämmer detta på dig så kan det vara du som är den nya medarbetaren till ekonomiavdelningen på Sydvatten i Malmö!

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Din roll spänner över hela ekonomiprocessen från hantering av reskontror till årsredovisning. Du ingår i ett team på ekonomiavdelningen och har en god samarbetsförmåga likväl som du är självgående och trygg i din arbetsroll.

Dina arbetsuppgifter innefattar alltifrån reskontrahantering, löpande redovisning, betalningar, moms och skattedeklarationer, månadsavstämningar, tertialbokslut, årsbokslut och årsredovisning. Du är en kompetent och engagerad redovisare som är väl insatt i regelverket kring redovisning och bokföring liksom momsregler och skattehantering. Då Sydvatten står för utveckling ser vi gärna att även du är intresserad av utveckling av såväl processer som ekonomisystem, med effektivitet och kvalitet i fokus.
Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i ett kunskapsföretag där beroendet av den enskilda medarbetarens kunskap och erfarenhet är stort. Sydvatten kännetecknas av en öppen och prestigelös atmosfär med hög trivsel. För rätt person erbjuds goda möjligheter att påverka såväl utformningen som utvecklingen av rollen.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom redovisning och har en god erfarenhet och stort intresse för redovisning. Erfarenhet från revisionsbranschen är meriterande. Du har stor vana av att arbeta i affärssystem samt har goda kunskaper i Excel. Det är överlag viktigt att du har en god IT-mognad och ett intresse av frågor relaterade till affärssystem och hur de kan användas på bästa sätt.

Personlighet

För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha en god förmåga att samarbeta, vara självgående och kommunikativ samt ha en positiv framtoning. Som person är du noggrann, strukturerad och trygg i din roll vilket innebär att du har förmåga att stödja såväl som utmana dina kollegor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sydvatten med SJR in Scandinavia AB. Är detta din nästa utmaning ser vi gärna att du ansöker snarast då vi arbetar med löpande urval. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Jerleke 040 – 665 51 03. Varmt välkommen med din ansökan!