Ravattenledning 2 Foto Hjalmar Arvidson

Vi söker Underhållsingenjör till Ringsjöverket

2 november 2017

Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till 900 000 invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 16 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  1. Självständigt planera och ansvara för genomförandet av underhållsarbeten vid Ringsjöverkets tekniska anläggningar och fastigheter (verk och yttre anläggningar).
  2. Självständigt genomföra förstudier och utredningar inför kommande arbete och projekt med hjälp av interna och externa resurser.
  3. Ansvara för entreprenörsarbeten vid Ringsjöverkets tekniska anläggningar och fastigheter.
  4. Fullfölja egna projekt och delta i projektarbeten.
  5. Ansvara för dokumentation och arkivering av genomförda åtgärder i administrativa system.
  6. Att förbereda, planera och genomföra anskaffning av diverse produkter och tjänster enligt upphandlingspolicy.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning i bygg/konstruktion/väg/vatten eller annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i datorsystem kopplade till verksamheten krävs det att du har en god administrativ förmåga.

Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet av underhållsarbete på betongkonstruktioner och vattenledningssystem. Byggledarutbildning/Kontrollantutbildning är meriterande. Erfarenhet som beställare/kravställare gentemot entreprenör är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är engagerad och noggrann. Du har förmåga att skapa goda relationer, initiativförmåga, organisationsförmåga och är resultatinriktad.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Underhållschef Oskar Hallberg, tfn 010-5151066

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Mikael Henriksson, Vision, tfn 010-5151061
Lars Månsson Kommunal, tfn 010-5151048
Stefan Kullenberg, Ledarna, tfn 010-5151091
Fedja Rustempasic, Sveriges Ingenjörer, tfn 010-5151021

 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2017-11-30 till underhallsingenjor@sydvatten.se Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.