Dricksvatten Foto Lars Owesson

Vi söker serviceinriktade lokalvårdare

9 mars 2018

Just nu söker vi två serviceinriktade lokalvårdare. En för placering vid Vombverket och en som fördelar sin arbetstid mellan Vombverket och Ringsjöverket enl. schema.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara och sköta lokalvård för alla förkommande ytor så som kontorsutrymmen, omklädningsrum, korridorer, toaletter osv. samt inköp av städutrustning och städmaterial. Dessutom kommer ett värdskap att ingå i tjänsten. Detta värdskap består mestadels av att beställa/ordna fika, lättare förtäring osv vid konferenser, möten, visningar och personalsammankomster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lokalvårdsutbildning eller annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i ärendehanteringssystem och andra stödsystem krävs det att du har en god administrativ förmåga och är en god dataanvändare. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet av lokalvård, värd/värdinna.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande, social och positiv. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare kräver arbetet handlingskraft och förmåga till beslutsfattande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Underhållschef Vombverket Anders Hammarlund, tfn 010-51 51 004, Underhållschef Ringsjöverket Oskar Hallberg tfn. 010-51 51 066

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Mikael Henriksson, Vision, tfn 010-51 51 061
Camilla Dahlqvist Kommunal, tfn 010-51 51 014

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2018-03-23 till Vombverket, Attn Anders Hammarlund, 247 96 Veberöd eller lokalvardarevomb@sydvatten.se Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.