Vombfaltet 2 Foto Ulrika Vendelbo

Vi söker drift/underhållspersonal till Vombverket

12 mars 2018

Vi erbjuder
Nu söker vi två drift/underhållspersoner till Vombverket, som vill jobba på ett av Sveriges största vattenverk. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att både självständigt och i grupp arbeta med tillsyn, skötsel av fastigheter samt reparationer av utrustning. Det innebär att utföra diverse markentreprenader samt skötsel av våra infiltrationsdammar. Löpande skötsel och underhåll av grönytor, slyröjning rensning av åar och bäckar. I rollen ingår kund- och leverantörskontakter. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten. Resor förekommer inom Skåne.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom mark och entreprenad eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i ärendehanteringssystem och andra stödsystem krävs det att du har en god administrativ förmåga och är en god dataanvändare. Körkort klass B samt förarbevis för hjullastare är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet av mark- och entreprenadverksamhet. Samt förarbevis för grävmaskin.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du positiv, ansvarstagande och kommunikativ. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare kräver arbetet handlingskraft och förmåga till beslutsfattande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Underhållschef Anders Hammarlund, tfn 010-51 51 004

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Mikael Henriksson, Vision, tfn 010-51 51 061
Camilla Dahlqvist Kommunal, tfn 010-51 51 014
Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2017-03-31 till Vombverket, Attn Anders Hammarlund, 247 96 Veberöd eller driftreparatorvomb@sydvatten.se Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.