Driftreparatör Ringsjöverket

29 augusti 2017

Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till 900 000 invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 16 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.

Vi erbjuder Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker driftreparatör med placering på Ringsjöverket. Du kommer självständigt att arbeta med tillsyn, skötsel och reparationer av vår utrustning. Det innebär att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll av tekniska installationer på vattenverket, ledningar och kammare. Kvalifikationer Vi söker dig som har driftreparatörsutbildning eller annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i datorsystem kopplade till verksamheten krävs det att du har en god administrativ förmåga.

Körkort klass B är ett krav. Förarbevis på hjullastare är ett krav.

Meriterande kvalifikationer Det är meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet av vattenverk, ledningsnät, pumpar och elmotorer. Maskinvana är meriterande.

Personliga egenskaper Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är självgående, lugn, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta. Du tänker rationellt och har övergripande förståelse för hur saker hänger ihop.

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning. Kontaktpersoner Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Underhållschef Oskar Hallberg, tfn 010-5151066.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter Mikael Henriksson, Vision, tfn 010-5151061 Lars Månsson Kommunal, tfn 010-5151048 Stefan Kullenberg, Ledarna, tfn 010-5151091 Fedja Rustempasic, Sveriges Ingenjörer, tfn 010-5151021

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2017-10-13 till driftreparatorringsjoverket@sydvatten.se. Vi kommer att göra löpande urval, så sök snarast.

Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.